Bling

For en uke siden, bestilte jeg en del rørdeler og quick disconnects i rustfritt stål. Bakgrunnen for dette, var March 809 pumpa jeg kjøpte brukt av en lokal hjemmebrygger her i Vestby.

I stedet for bare å sette på en overgang fra 1/2 NPT til slangenippel, startet jeg å undersøke litt rundt muligheten for bedre koblinger som var enkle i bruk.

image

Og etter litt leting kom jeg over en butikk på aliexpress.com. Var først veldig skeptisk, men etter å ha lest tilbakemelding på produktene. Samt generelt om aliexpress.com. Så tok jeg sjansen og bestilte.
I dag ble pakken levert på døra hjemme, akkurat en uke etter at jeg la inn ordren. De brukte et par dager på pakking, samt litt avklaringer med meg på tilleggsprodukter.

image

image

Klarte jo selvfølgelig ikke å holde fingra helt unna. Så noe er satt sammen i kveld. Må bare etter stramme før jeg kjører der i gang. Tenker å lage en liten krakk som bryggeren kan stå på, hvor jeg også fester pumpa. Så blir litt mekking fremover.

image

Her har jeg satt sammen noe.
– En QD hann på kran ut av kjelen
– Ett t-ledd med PID tempføler på toppen
– Også ett inline termometer
– Det neste som kommer under her, er slange inn på pumpa.

Link til butikken: SHFC Precision Machinery Co., LTD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress