Brew Toolbox

Etter at jeg for en tid tilbake lagde meg en bryggekrakk hvor jeg monterte PID og pumpe, har jeg fundert på hvordan jeg kunne forbedre oppsettet litt til. Jeg ble ikke helt fornøyd med å ha pumpa satt fast under bryggeren uten noen god mulighet til å flytte på den, ved vasking var dette veldig tungvindt.

Dette sammen med at jeg synes pumpa bråket mer enn jeg hadde regnet med, så har jeg brukt litt tid på å finne en bedre løsning. Og etter litt surfing, kom jeg over en løsning hvor andre hadde bygget pumpa og annen elektronikk inn i en verktøykasse. Etter å ha tenkt litt på dette en stund, dra jeg forleden dag innom Biltema som jeg viste hadde en passende verktøy kasse med rett endevegg uten noe viss vass og rare løsninger.

Så innimellom andre oppgaver i dag, ble min Brew Toolbox montert. Dette gikk veldig greit ettersom jeg hadde alt jeg trengte i bryggekrakken min.

I første omgang har jeg valgt å ikke flytte over PID’en, ettersom den nye Brattberg kompaktbryggeren versjon 2 som jeg har bestilt meg. Skal inneholde en digital termostat, så derfor avventer jeg litt testing med før jeg flytter med meg PID’en. Har ikke noe bilde fra baksiden, men der har jeg montert en PowerCon kontakt, slik at jeg kan koble fra strømledningen til verktøykassen. Tenker også på å montere et par kontakter bak på verktøykassen, slik at jeg har enkel tilgang til strøm om jeg trenger det på bryggedagen.

Og slik ble resultatet:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du kunne ønske å lage en slik selv, har jeg satt opp en innkjøpsliste over ting du trenger her:

Innkjøpsliste:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress