Brygging til IKT NM

I dag så brygges det en rug IPA som jeg skal stille på IKT NM med om en måned. Nesten den samme som jeg stilte i Oslomesterskapet med, men med noen justeringer som jeg håper slår positivt ut. Men da den nye bryggeren lar vente på seg, ble det BIAB brygging i dag også. Startet helt skjevt ut med å tilsette malt i meskevannet uten BIAB posen. Men det ble nå da vørter likevel. Mulig noe lav mesketemperatur, men det får vi smake når den er ferdig gjæret. Litt bedre patent på skylling denne gang, så utbyttet ble nok litt bedre. Nå står vørteren til kjøling, mens jeg og arvingen går tur som post-brew aktivitet.

Fikk også prøvekjørt grillstarteren fra Clas Ohlson, det gjorde underverker under oppvarming og kok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress