Bratberg Kompaktbrygger gen 2

I sommer bestemte jeg meg for å oppgradere min Bratberg Kompaktbrygger til neste versjon. Hadde kikket en stund på den når nyheten kom om at det var en ny og forbedret versjon på gang. Men etter hvert klarte jeg ikke å la være, og klinket til på kampanjetilbudet de kjørte i juni og juli.

Like etterpå så undersøkte jeg om noen ønsket å kjøpe min gamle, og heldigvis ville min mor overta den. Hun lager ikke øl, men jobber med toving av ull, og da trenger hun en kjele for å farge ull i fra tid til annen. Og ettersom hun trenger noe som er mer nøyaktig og stabilt enn komfyren, tenkte jeg på at Kompaktbryggeren ville fungere utmerket.

posten

I august etterlyste hun bryggeren da hun skulle sette igang med farging av en stor menge ull. Og det tenkte jeg var uproblematisk ettersom den nye bryggeren skulle komme i september. Men litt ut i september, fikk vi opplyst om at det ble forsinkelser, men at den skulle være klar i slutten av oktober.

Oktober kom og oktober gikk, men i helgen poppet det opp på telefonen fra Posten sin sporingsapp, at det var forhåndsmeldt en pakke til meg. Og i dag var den klar for henting på post i butikk.

Det skal sies at jeg har holdt litt kontakt med Sigbjørn som driver http://brygging.no, og han har svar på alle spørsmål som jeg har stilt. Og han har holdt oss litt oppdatert og svart på enda flere spørsmål på forumet på Norbrygg.

Så etter en rask tur på Posten, middag med familien og legging av arvingen, var det klart for juleaften og utpakking av ny brygger 😀

Du kan lese mer om bryggeren på: brygging.no

Under er noen bilder av bryggeren og detaljer. Flere bilder dukker opp når jeg har fått gjennomført første brygget på den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress