Flyttet til Azure

Siden 2010 har jeg hosted denne wordpress siden på min egen Windows Home Server i boden. Dette har fungert fint, men nå begynner serveren å bli utdatert. Og med et ønske om å bli mindre avhengig av et Internettsamband som fungerer og at det alltid er strøm her, så bestemte jeg meg for å flytte til skyen.

Jeg vurderte både Amazon og Microsoft sin løsning, men fant ut at Azure passer bra ettersom de leverer websites som en Platform as a Service (PaaS), så da slipper jeg å tenkte på drift av en virtuell server også.

Flyttingen har gått stort sett greit, men overføringen hang seg opp et par ganger, noe som medførte at jeg har fått en del dupliserte bilder. Dette sammen med at galleri plugin’en jeg brukte, ikke lot seg migrere enkelt, gjør dette at bildegalleriet ikke er helt klart enda. Men dette blir ryddet opp i de nærmeste dagene.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress